Automotions

300_am_basis_logo_cmyk.jpg

Na de fusie van de dealeractiviteiten van de BAGE-groep en de Van Oeveren-Vervaet Groep is een schitterende automotive bedrijf ontstaan, genaamd Automotions.

Automotions is een mobiliteitsgroep waar een behoorlijk aantal bedrijven onder vallen in de regio Zuidwest Nederland. Dankzij deze bundeling van krachten, ervaring en kennis, zijn wij in staat om onze klanten een totaaloplossing te bieden. Onze focus? Kwaliteit, betrouwbaarheid en excellente service.

De bedrijven van Automotions zijn de officiële dealer van diverse toonaangevende merken, o.a.: Opel, Fiat, Alfa Romeo, Peugeot, Volvo en Mercedes-Benz. Naast dealerbedrijven maken ook autoschadeherstelbedrijven en een (merkonafhankelijke) leasemaatschappij deel uit van Automotions. Dankzij deze veelzijdigheid, de bundeling van ervaring en kennis én onze geografische spreiding, kunnen wij onze klanten een zeer uitgebreid pakket aan mobiliteitsdiensten bieden.

Hoewel Automotions gestaag groeit, hechten we zeer aan kleinschaligheid als het gaat om klantcontacten. Onze bedrijven zijn stuk voor stuk diep geworteld in hun specifieke regio en hechten zeer aan duurzame klantrelaties. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert...

Meer weten? Kijk op www.automotions.nl

Realisatie: TiDi Graphics