Organisatie

De BAGE-groep is groep bedrijven met haar zwaartepunt in de automotive-branche. De BAGE Groep is het grootste automotive bedrijf van Zuidwest-Nederland met ca. 650 medewerkers. De Zeeuwse wortels dateren van 1928.

Het is allemaal begonnen met de ‘Eerste Zeeuwse Autospuiterij', opgericht in 1928. En inmiddels uitgegroeid tot een cluster van zo'n 30 bedrijven met ieder hun specifiek producten. de BAGE-groep opereert met haar hoofdvestigingen vanuit Goes, maar is inmiddels actief in geheel Zuidwest Nederland en met enkele bedrijven nog daarbuiten.

De BAGE-groep biedt met al haar werkmaatschappijen een totaalpakket aan producten en diensten op topniveau aan. Maar ook richting medewerkers hanteren wij een duidelijke lijn. Hard en goed werken gaat het beste in een plezierige (werk)omgeving. Stap eens binnen bij één van de bedrijven en u ziet direct dat dit werkt!

De dagelijkse leiding en het aandeelhouderschap zijn in handen van de families Baarends en Gelok. Binnen de directie is een duidelijke "taakverdeling van de operationele gang van zaken". Zo ligt de verantwoording van P.M. Gelok bij de autoschadebedrijven. J.W. Gelok is verantwoordelijk voor de deelnemingen in automotions holding en Zuidwest Lease. A.P. Baarends en F. van der Sluis regelen de zaken binnen de verfgroothandelsactiviteiten.

Realisatie: TiDi Graphics